THE ART OF ICE
EXCLUSIEVE IJSPRODUKTEN EERSTE KLAS PRODUKTEN
Michiel Fokker en zijn partner Esmée Pater realiseren met hun bedrijf The Art of Ice mooie, exclusieve ijsproducten, geserveerd als nagerecht of als begeleider van een voorgerecht. Maar ook complete desserts of losse items. The Art of Ice maakt er elke keer weer een intense smaakervaring van, die extra kleur krijgt door de ‘artistieke’ presentatie. Het creatieve ondernemerspaar gaat en staat voor topkwaliteit, van basis- tot eindproduct. The Art of Ice verzekert haar klanten van eerste klas, verse en eerlijke producten. Michiel Fokker heeft zijn strepen in de culinaire wereld reeds verdiend door enkele jaren als souschef in het sterrenrestaurant 't Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht te hebben gewerkt. Hij kent als geen ander de perfecte combinatie van allerlei smaken.
ALLES VERS INNOVATIEF
The Art of Ice maakt de meest luxe ijsvariaties voor een flink aantal (sterren)restaurants. Kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen zijn daarbij taboe. Doordat Michiel uit de top van de horeca komt, kent hij veel goede leveranciers. Dat komt tot uiting in het eindproduct. Het bedrijf heeft geen voorraad, alles is vers. Er is een grote keus aan zowel traditionele als unieke smaken, die The Art of Ice samen met u kan bedenken en ontwikkelen. Innovatie staat hoog in het vaandel bij The Art of Ice. De producten worden continu verbeterd, smaken nog verfijnder gemaakt. Creativiteit viert hoogtij, zodat de klant een uniek product ontvangt. Daarbij is geen zee te hoog. Voor Michiel Fokker en Esmée Pater geldt: the sky is the limit.
MAATWERK GEINTERESSEERD?
The Art of Ice maakt niet alleen complete desserts, maar gaat ook voor losse ijs- en patisserieproducten. Alles is maatwerk. Restaurants hebben vaak geen patissier in dienst, maar The Art of Ice vult dat uitstekend in. Ook geïnteresseerd in unieke ijs- en patisserieproducten? The Art of Ice is telefonisch bereikbaar op 06 - 24 88 13 74 of stuur een mail naar info@theartofice.nl.

THE ART OF ICE